proeflokaal-amsterdam-vanaf-het-water.jpg

Online Proeverij

Neem thuis deel aan de Reypenaer Online Proeverij!

On Demand proeverij

Met de Reypenaer On Demand proeverij kunt u online onze kaasproeverij bijwonen. Dit kunt u doen op elk gewenst tijdstip. Tijdens deze proeverij kunt u de smaak, het aroma en de kwaliteiten van onze bijzondere kazen persoonlijk testen en evalueren, onder begeleiding van een deskundige kaasproever. U bent hier ongeveer één uur mee bezig. Deze proeverij is alleen in het Engels en hier te bekijken met de code die u ontvangt bij het proeverijpakket. 

Bekijk de On Demand proeverij

Proeverijpakket bestellen via de webshop

Bestel via onderstaande button de Reypenaer Online Proeverij voor €44,95 in onze webshop. Het pakket met de 6 kaasjes wordt dan bij u thuis bezorgd.

De Reypenaer Online Proeverij is voor 4 tot 6 personen. Dit pakket bevat een code waarmee u direct op het door u gewenste tijdstip de Reypenaer On Demand proeverij kunt bekijken.

Bestel online proeverij in webshop

Voor groepen

Op dit moment is het vanwege de tijdelijke sluiting van ons Proeflokaal niet mogelijk om een online interactieve proeverij voor een groep te boeken. Houdt deze pagina in de gaten voor updates. Het is wel mogelijk om de On Demand proeverij te boeken.

Neem contact op