banner-reypenaer-pakhuis-luiken.jpg

Exclusief verkrijgbaar

Gedeelde passie voor kaas

Ambachtelijk

Voor Detailhandel

Onze Wyngaard en Reypenaer kazen zijn uitsluitend verkrijgbaar via geselecteerde partners. Onze ambachtelijk en historisch gerijpte Wyngaard en Reypenaer kazen komen met veel liefde en passie tot stand. Wij werken uitsluitend met partners die deze passie en liefde voor kaas met ons delen.

"Onze gasten vinden het heerlijk!"

"Al ruim 10 jaar lang, sinds het Reypenaer Proeflokaal aan de Singel zit, bieden wij het Reypenaer Proeverijtje aan bij onze gasten. De verschillende kaasjes geven een mooie smaakcombinatie met onze bieren. Door het goede formaat van de kaasjes en de goede verpakking is voor ons het Proeverijtje heel makkelijk in gebruik en kunnen we het snel uitserveren. Zo houden we alle tijd over om aandacht te besteden aan onze gasten. En onze gasten vinden de kaasjes heerlijk!"
- Eigenaar X van Proeflokaal Arendsnest (Herengracht 90, Amsterdam)

Uitsnij assortiment

Speciaal voor kaasspeciaalzaken leveren we onze hele kazen in een mooie kaasdoos inclusief brochures en stickers.

Cadeaus

Naast ons assortiment bieden we een uitgebreid assortiment kaascadeaus voor elk budget. Tevens is het mogelijk om losse kleine kaasjes te leveren voor het zelf samenstellen van cadeaus en/of relatiegeschenken. Voor meer informatie en/of specifieke wensen kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.