reypenaer-sfeer-hotels-logies.jpg

Mooie presentatie

Ultieme smaakbeleving

Verschillende concepten

Voor hotels & logies

Trends in ontbijtbuffet
Kwaliteit, beleving en storytelling zijn erg belangrijk voor uw gasten. Een lekker en uniek ontbijt zorgt voor een betere recensie. Het ontbijt in hotels en logies wordt snel als duur ervaren. Een beperkt assortiment van hoge kwaliteit versus een groot assortiment kant- en klare industrie producten scoren beter. Bio, lokaal en ambachtelijk zorgt voor een betere kwaliteit/prijs waardering. Vegan, lactose en glutenvrije opties zijn een must geworden. Gasten verwachten dat er goed nagedacht wordt over voedselverspilling en beperking en afval.

Wijngaard Kaas biedt verschillende concepten voor het ontbijtbuffet.

"Citaat van een chef"

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce facilisis risus id rutrum maximus. Suspendisse bibendum pellentesque iaculis. Praesent tristique lorem sit amet eros ultricies, eu auctor ante sollicitudin. Aliquam vitae maximus nibh, eu egestas diam. Nulla dignissim sit amet dui vel consequat."
- Jannis & Claudia Brevet van Inter-Scaldes (Kruiningen)

Plakken

Onze kazen zijn verkrijgbaar als 26 en 30 plaks in een deelbare verpakking om de derving te beperken. De ronde afwerking zorgt voor een extra mooie presentatie op het ontbijtbuffet.

Tips! Snij de plakken door midden met een pizzasnijder om onnodige verspilling tegen te gaan. Door de plakken te delen passen ze ook beter op verschillende soorten broodjes. Het zweten van de kaas kan tegen worden gegaan door de kaas aan de onderkant te koelen en/of de kaas op hout te presenteren. Internationale hotelgasten zijn niet altijd bekend met de leeftijden van de kazen. Geef extra uitleg over de kazen op het ontbijtbuffet zoals herkomst, leeftijd en allergenen.

Hotelblokken

Naast plakken zijn onze kazen ook verkrijgbaar als hotelblok. Het vers snijden van kazen met een kaassnijmachine van bijvoorbeeld Boska zorgt voor een extra beleving op het ontbijtbuffet.

Meer informatie

Lunch

Wij bieden verschillende concepten voor een lunchbuffet of à la carte lunch. Onze Reypenaer plakken zijn zeer geschikt voor broodjes. Door de ambachtelijke en historische rijping heeft onze kaas meer smaak en is er minder kaas nodig voor de ultieme smaakbeleving. Tevens zijn onze Reypenaer plakken lactosevrij. Onze Wyngaard Chevre Affiné plakken zijn geschikt voor vegetarische broodjes.

Reypenaer en Reypenaer VSOP verse kaasblaadjes

Reypenaer en Reypenaer VSOP verse kaasblaadjes zijn ideaal voor het gebruik in tosti’s, croissants, burgers, een (broodje) carpaccio, salade of risotto. Door de ambachtelijke en natuurlijke rijping van onze Reypenaer kazen in onze historische kaaspakhuis zijn er niet veel kaasblaadjes nodig om smaak toe te voegen en biedt uw gasten een mooi lokaal alternatief. Onze kaasblaadjes zijn extra lang geschaafd voor een mooie presentatie.

Bekijk assortiment

Terras en borrel

Ons “Le Guillotin”-concept zorgt voor een ultieme beleving aan tafel en/of op het terras. Le Guillotin is gemaakt om blaadjes (dunne plakjes) te snijden van Reypenaer en Wijngaard kaas. Door dunne blaadjes te snijden ervaart uw gast de smaak, de geur en de textuur van deze mooie kaas optimaal. Naast onze Reypenaer proeverijtje, Reypenaer en Reypenaer VSOP puntje is er keuze uit zes verschillende Wyngaard affine smaakkaasjes.

Meer informatie

Borrelplanken

Besteed extra aandacht aan uw borrelplank en maak deze “instagrammable” door verschillende kazen te combineren met groenten, fruit, vleeswaren, noten, brood en crackers en te serveren op een mooie houten borrelplank.
Tip! Combineer onze Reypenaer borrelpuntjes bijvoorbeeld met een smaakkaasje en/of smaakblokjes. De verschillende vormen van de kazen en kleuren maken de borrelplank extra aantrekkelijk voor uw gasten.

Meer informatie