reypenaer-sfeer-restaurants.jpg

Convenience

Mooie presentatie

Voor de perfecte beleving

Voor restaurants

Bent u een ambitieus en passievol kooktalent die graag met authentieke ingrediënten werkt, dan werken wij graag met u samen! Op deze pagina vindt u onze verschillende concepten voor restaurants.

"Citaat van een chef"

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce facilisis risus id rutrum maximus. Suspendisse bibendum pellentesque iaculis. Praesent tristique lorem sit amet eros ultricies, eu auctor ante sollicitudin. Aliquam vitae maximus nibh, eu egestas diam. Nulla dignissim sit amet dui vel consequat."
- Jannis & Claudia Brevet van Inter-Scaldes (Kruiningen)

Unieke gerechten

Onze Reypenaer kazen zijn een ideaal lokaal alternatief voor verschillende gerechten. Door de historische en ambachtelijke rijping hebben onze kazen veel meer smaak en smelten de kazen mooier. Hierdoor is er veel minder kaas nodig in een gerecht. Onze Reypenaer en Reypenaer VSOP kaasblaadjes zijn extra lang voor een mooie presentatie.

Via de volgende link vind je een aantal gerechten waarin in onze kazen zijn gebruikt.

Bekijk recepten

Le Guillotin

Ons “Le Guillotin”-concept zorgt voor een ultieme beleving aan tafel en/of op het terras. Le Guillotin is gemaakt om blaadjes (dunne plakjes) te snijden van Reypenaer en Wijngaard kaas. Door dunne blaadjes te snijden ervaart uw gast de smaak, de geur en de textuur van deze mooie kaas optimaal. Naast onze Reypenaer proeverijtje, Reypenaer en Reypenaer VSOP puntje is er keuze uit zes verschillende Wyngaard Affiné smaakkaasjes. Hiernaast vindt u het volledige assortiment.  

Meer informatie

Borrelplanken

Besteed extra aandacht aan uw borrelplank en maak deze “instagrammable” door verschillende kazen te combineren met groenten, fruit, vleeswaren, noten, brood en crackers en te serveren op een mooie houten borrelplank.
Tip! Combineer onze Reypenaer borrelpuntjes bijvoorbeeld met een smaakkaasje en/of smaakblokjes. De verschillende vormen van de kazen en kleuren maken de borrelplank extra aantrekkelijk voor uw gasten.

Meer informatie

Proefboek

Ter ere van ons 80 jarige bestaan presenteren we in samenwerking met Marc Leclerq ons Reypenaer Proefboek. Dit boek is met veel zorg en aandacht samen gesteld. Naast het verhaal van de familie Van den Wijngaard beschrijven we onze kazen en combineerden we deze met verschillende gedistilleerde dranken, wijnen en speciaal bieren. Ons proefboek kan gebruikt worden ter inspiratie voor proeverijen en als naslagwerk voor uw personeel.

Meer informatie